хвани ръката ми. обичам те и никога няма да те изоставя.
усещам, че господ казва, че днес:
" като се освободиш от нещата, които ти пречат, оковите на миналото ще изчезне. страх, гняв, възмущение и острота спрямо други ще изчезнат, тъй като те са излекувани. аз ще отговори на всички, че ако ми позволиш. моля те, дете мое, не започвайте деня ти, вперили поглед в огледалото за обратно виждане с вина върху съзнанието ти. вместо това ми даде разрешение да обърне внимание на първопричините, така че можеш да започнеш на чисто. нека да излекува твоя ум, душа и емоции, за да можеш да ми служат в дух и в истината, укриване на нищо. повярвай отново. опитай пак. хвани ме за ръка. обичам те и никога няма да те оставя, каквито сте, ако ми позволиш да те трансформира."
‪#‎steveporter‬‪#‎пророчески‬ ‪#‎довери‬ ‪#‎горчивина‬ ‪#‎гняв‬ ‪#‎holdmyhand‬
-- Steve Porter

Ако се чувствате или не, аз ще ви доведе до СИ обетованата земя
Усещам тази дума за някой днес:
"Ще има моменти, когато не разбирате Моите пътища и вие също ще се изкуши да тръгне в страх. Стойте и поставете доверие в мен и да открият моя божествена почивка. Вашият враг ще се радва да ви обезкуражи и ви накара да се отдалечи от мен, така че можете да пропуснете вашата божествена цел. в крайна сметка, обаче, пустинята е опасно, това е мястото, където можете да се научи да ми се доверите, както никога преди, и където можете да започне да изглежда точно като мен.
Без значение колко е мъртъв или сух чувстваш, или колко далеч съм изглежда да е от вас, Моето присъствие е винаги там. Аз ще ви бъда силна кула и Моето присъствие ще дойда с вас, ако го чувствам или не, както аз ви доведе до вашия обещаната земя. И след като можете да ми се доверите, и нека нищо рок лодката си, аз ще ви водя от слава в слава. "
# StevePorter # Wilderness # StrongTower # Пророчески # Devo # PromisedLand # GlorytoGlory
--Steve Porter

ПАЗЕТЕ LIFE Отвори ми. Починете си от всичко останало
Усещам тази дума за някой днес: най-голямото ми желание е за вас, за да бъде напълно отворен и честен пред мен, така че аз мога да ви пречисти, така че животът ви ще се превърне в огледало, в което другите могат да ме видят. Когато Духът ви зарежда, вие се трансформира, отразяващи славата Ми-ми характер. Не мога да ви кажа, когато другите са били в присъствието Ми, гледайки на Божията слава, като вашия дух сетивата ми естество в тях?
Дръжте живота си отворена за мен. Починете си от всичко останало. The суетене на неща, закъснения и пречи на нашето време заедно. За да живеем по този начин, трябва да се запази фокуса си върху мен, пребиваващи в единство с мен. Нека другите неща идват и си отиват; нека други хора ви критикуват, тъй като те ще; но никога не позволи нищо да отвлича вниманието от живота, че "е скрит с мен в Бога." Никога не спирайте да пребъдва в Мене, за това е източникът на силата си. Не е лесно да се съсредоточи върху мен, че тясно, но е възможно и аз ще го направи така, както ви възбуди страстта в себе си за Божиите неща. Научете как да продължим ", гледайки като в огледало Господната слава. , , "И ме постави на първо място, така че всичко останало избледнява в сравнение.
# StevePorter # Пророчески # Devo
Steve Porter

усещам тази специална дума за някой днес:
ти си духовна битка, и царството на мрака иска да пуснеш на мечти и цели, които те извиках, за да. той иска да ви попречи да достигна нови нива в духа, за да попречат на твоето израстване и спре притока на помазването в живота ти. ти си станал уиъри в борбата, и понякога изглежда, че врагът е спечелил. но това е лъжа; сега обявявам над вас, че той няма да успее!
аз съм този, който ти се обади и се поставя тези мечти в сърцето ти, и аз съм този, който ще доведе до царството си цели. позволете ми да се бие за теб, като идваш в съгласие с моята воля за живота ти. (изход 14:14)
стани и се обяви за планините, че аз съм твоя бог! не позволявай размера им те сплашат; казват на тази планина от липсата, тази планина от провал, тази планина на несигурност, " да бъдат премахнати от на неговата мощ!" потвърждавам ти разчита на мен, и да гледаш планините психиатър в слон преди теб.
" чуйте сега това, което господ казва; стани, твърдят [о, мухаммад] преди планините и хълмовете, нека чуя гласът ти." мика (6:1)
-- стив портър
‪#‎steveporter‬ ‪#‎devo‬ ‪#‎пророчески‬
#, ‪#‎mountainremoval‬

сърцето ми прескача, всеки път, когато тичаш след мен!
усещам, че господ казва, че днес:
вашето подчинение, ме кара да предприеме действия... аз ще те заведа в покоите ми, това специално място на интимност, това безопасно място за убежище, където аз ще укрепи, зряла и ви инструктира. в това място, където мога да ти се разкрия в личен план. чуваш ли ме ухажва да дойдеш по-дълбоко? ще ме преследваш с цялото си сърце?
моето дете, викат към мен с духовен глад, един копнеж да видялицето ми. позволете ми да се увеличи отчаянието ви само за мен. бягай след мен, и да приеме по-малко, защото аз ще отвори сърцето си за теб. ела и живей в мен. търси ме и тъна в покоите ми-това специално място на мир и покой.
искам да бъда близо до теб, за да знаеш, че си начини и ето моята красота. сърцето ми прескача, всеки път, когато те тичат след мен. аз съм ви очаква! ще дойдеш ли, че мога да се показвам пред теб. моето най-дълбоките тайни?
нарисувай ми, ние ще тича след теб: " царят ме в покоите му: ще се радваме и да се порадваме на тебе, ще помним твоята любов повече от вино: правоверния те обичам. песента на соломон 1:4
‪#‎пророчески‬ ‪#‎songofsolomon‬ ‪#‎дивоу‬
-- Steve Porter

 

аз ще му разбия планове срещу вас, възстановяването на твоята радост
усещам, че тази дума за някой специален днес:
гласове от поражението са дошли в като потоп, за да открадна вашите надежда в мен, но когато врагът идва като потоп, понечвам стандартен срещу него. обади се на мен. просто кажи името ми господи-и аз ще му разбия планове срещу вас, възстановяването на радостта ти и твоята надежда за бъдещето, се обръщат за добро, което врагът писано за вреда. ‪#‎devo‬ ‪#‎steveporter‬ ‪#‎пророчески‬
-- Steve Porter

една пророчески такса за юни 2016. г. ‪#‎junepressing2016‬
във видение, видях огромно поле готови за някой, който да посее семената да ми донесе една реколта. слънцето беше леко обстановка, полето е било изорано и готови за някой, който е имал видение за нещо повече от просто празен парцел и бил готов да върши работата да настоява, докато не е станало нещо. усетих, че господ ми показва, че той също имал духовно поле, което се нуждаеше от посял семето за бъдеща реколта; той ще намери лаборантите този юни тенейшъс достатъчно, за да посее семената-с чувство на отчаяние за нещо повече от това, което църквата вече? за там е много по-бог иска да засадя и голяма реколта за нас да жънеш.
също така видях една отчаяние удря тялото на христос през юни 2016-монтиране е желанието за ограничаване на господ и видя ръката му ход на цялата територия на земята, както никога досега. чух думата "натискане". видях корпоративни събирания, където са заделени човек е дневен ред, да търси след бога на чисто-належащ в по-дълбоко да се преместим в славата, смирено, стремящи се към това, което бог иска да направи, ако оставим настрана човешки планове и цели.
усетих, че господ казва, " като хората си търсете лицето ми първо с искрени гладен сърца ще ги изненадаме с посещение. когато се движа, хората ми ще се превърне в съдържанието само с мен и вече няма желание нещо по-малко от пълнотата на това, което искам да им дам."
усетих, че духът придадат дълбоко желание да печата в. видях един обновен желанието да реализират и пресата, за да открие дълбините на плановете на бог.
какво означава за пресата? какво означава да "ограничаване на господ"? когато чуеш думата "ограничават", понякога си мисля, че по отношение на ограничителната или ограничаване на нечия дейност; но когато използвам думата "ограничават", говоря за една замирам или дърпам на някого.
да ограничават, да дръпнеш или преса говори от сърце, отношение, което отчаяно иска близост с бога-някой, който е нетърпелив и развълнуван да му бъде приятелка. усещам, че господ казва, " аз копнея да видя едно поколение с свещена глад в печатница. те имат желание да ме натоварвай, да дойде да живее с мен и никога няма да си тръгне."
в силна е concordance, думата "ограничават" се определя като да принуди, да призове и за печат. това не е обикновена молба; това е постоянна, сърцераздирателна копнеж и, в резултат на това те в пресата и стой близо до мен, да слушам и да слушаме още сме гласове на духа. това е сърце, което настоява за по-дълбоко ниво на братството, че не е доволен от случайните връзки.
колко хора познаваме сега, които искат нищо повече от случайните връзки с бог? " о, господи, просто ела и благослови ме." " о, боже, просто направи нещо." но те не са завладяваща му да дойде и да стой близо. забелязал съм, че ако ние го заставите-ако наистина сме гладни за него и ако имаме преса в-той ще дойде и ще се срещне с нас. усещам, че лорд ухажване на своя народ да доближи през юни, тъй като той има много, за да разкрие в идните дни, ако имаме уши да чуя, че го чакаме.
проблемът е, че ние обичаме нашите часовници. и ако господ не дойде след пет минути, предаваме се и се изморяват от чакане, а после за следващите активност. ако ние не виждаме резултатите след час, ние обезкуражена. трябва да си зададем въпроса, дали е нещо, което е толкова дълбоко вътре в мен, че не мога да помогна, но ще се обърнат към него? " иисус, син на давид, ела в живота ми и ход от твоя дух. дойде от твоя дух и говори с мен! дойде от твоя дух и да мина през дома ми. искам те 24 / 7. исус, обърна живота ми на опаки това лято!"
това е само една молитва, нещо, което ти кажа без присъда, или искаш да кажеш с цялото си сърце и цялата си смелост? защото ако това означава всичко за теб и ти не се предаваш в поражение, той ще дойде и ще се преместя в твоя живот това лято, но той иска да знае, че наистина го желаеш. наистина ли е бизнес? мнозина казват, че искат да се печата в него, но след тествани, истината е, че беше само на думи.
исусе, сладката учителю, е наистина си е струвало, без значение какво ще ми коства. ако ти се налага да преследвам и да се молим и бърза за седмици или часа на ден, тогава го направи. просто го правиш. в пресата и ограничаване на господ да дойде и да се яви на теб това лято и да устои на изкушението да се откажа, преди да ти се случи. " не пропилявай още едно лято," казва бог. " преса!"
усещам, че господ пита църквата му да посее семената през юни тази година за сезоните да идват. той търси упоритост и постоянство в печатница и стой в тайно място. ако искате повече от бог, не приемай "не" за отговор, защото иска такава дружба с теб повече, отколкото можеш да си представиш даже. не се предавай. никога не се отказвай! преследваме го сякаш животът ти зависи от това, защото в тези последни дни наистина е така! #junepressing2016
стив портър
www.findrefuge.tv